Praktische informatie van osteopathiepraktijk M. Jacobs

Aan de hand van onderstaande vragen, helpen wij u aan praktische informatie over osteopathiepraktijk M. Jacobs.

Klik op de betreffende vraag om het antwoord te lezen.

Dat hangt af van uw aanvullende zorgverzekering. Bij de meeste verzekeraars kunt u zonder doorverwijzing een afspraak maken bij osteopaat Margreet Jacobs in Veenendaal. Vraag dit voor de zekerheid aan uw zorgverzekeraar.

Een consult of behandeling bij osteopaat Margreet Jacobs duurt een uur en kost € 100. U kunt de kosten van de behandeling contant betalen of pinnen en u krijgt hiervan een factuur.

Osteopathie zit niet in de basisverzekering. Maar de meeste zorgverzekeraars vergoeden behandeling door de osteopaat wel vanuit de aanvullende zorgverzekering. Soms gedeeltelijk, soms helemaal. Dit hangt ervan af welk aanvullend verzekeringspakket u heeft afgesloten.

Margreet Jacobs is gediplomeerd osteopaat en geregistreerd bij het Nederlands Register voor Osteopathie (NRO). Goed om te weten, want zorgverzekeraars stellen dit als voorwaarde voor vergoeding van osteopathie.

Bekijk een overzicht van de vergoedingen van verzekeraars voor osteopathie (ZorgWijzer.nl).

Overigens kunt u aan deze informatie geen rechten ontlenen. Neem voor de zekerheid contact op met uw verzekeraar.

Heeft u een vraag die er niet bij staat? Ook dan kunt u gerust contact opnemen met osteopaat Margreet Jacobs in Veenendaal.