Osteopaat Margreet Jacobs

"Mensen van hun klachten afhelpen, door de diepere oorzaak op te sporen en te behandelen, dat is wat ik als osteopaat wil bereiken."  

“Na jaren ervaring als fysiotherapeut heb ik gekozen voor de opleiding tot osteopaat. Het mooie van de osteopathie vind ik dat deze behandelwijze kijkt naar het hele lichaam. Als osteopaat voel ik waar het vast zit en probeer ik met mijn handen de beweeglijkheid terug te brengen. Zodat het lichaam zichzelf weer kan herstellen. Ik vind het iedere keer weer prachtig om te zien als dat lukt.”

In haar osteopathiepraktijk in Veenendaal heeft Margreet Jacobs jaren ervaring in het behandelen van uiteenlopende klachten. Naast de algemene osteopathie voor volwassenen is Margreet Jacobs gespecialiseerd in osteopathie voor baby’s en kinderen. Zij is gediplomeerd kinderosteopaat.

Osteopaat Margreet Jacobs is lid van de Nederlandse Vereniging voor Osteopathie (NVO) en geregistreerd in het Nederlands Register voor Osteopathie (NRO). Daarom mag zij de door zorgverzekeraars erkende titel DO-MRO voeren.